NYHETER


NYHETER


KURS I KLASSISK MUSIKK

Kurset i klassisk musikk går høsten 2015 inn i sitt 21. år. Konsertserien er i regi av Oslo Rotary Klubb, men er åpen for alle musikkinteresserte. Alle konsertene, unntatt en, er i Konserthusets lille sal og de begynner kl. 19.00. Den 14. oktober er konserten i Universitetets Aula.

Her har dere invitasjonen og programmet til Oslo Rotary Klubbs fantastiske kurs i klassisk musikk. Det er meget gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere på tilsvarende kurs. Det er allerede 200, men det er plass til flere.


____________________________________________________________________________________


FLOTT GUVERNØRSKIFTE I DISTRIKTET I SANDVIKA

Det ble et flott og hyggelig guvernørskifte i ekte Rotaryånd på et fullsatt IC-møte i Sandvika onsdag 24. juni.
- Du har vært en raus guvernør. Du har delt det aller meste med oss. Du leverer fra deg et bedre distrikt enn du overtok. Du har invitert meg inn i ditt arbeid og har gjort det lettere for meg å overta distriktet, sa en beveget inn-kommende guvernør Trygve Danielsen fra Bærum Verk RK til avtroppende guvernør Bjørg Manum Andersen.
Bjørg Manum Andersson sa at det ikke var vanskelig å overlate roret til Trygve Danielsen som var godt forberedt som guvernør. Manum Anders-som takket for et flott guvernørår og godt samarbeid med tillitsvalgte og klubbene. Hun hadde oppdaget langt flere aktiviteter ute i klubbene enn hun trodde, noe hun var glad for og stolt over. Hun ønsket Trygve lykke til som ny guvernør og følte seg sikker på at det ville bli nok et flott Rotaryår.
At stemningen var god vitner ovenstående bilde tatt av Ragnar Scheen om.


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Thon Hotel Linne
Adresse: Statsråd Mathiesensv. 12
Postnummer: 0598
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lInker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...